toner Prink per stampanti laser H

Olemme tottuneet näkemään ruoka ja kosmetiikka tuotteita sekä asusteita ja koruja, joiden nimeen on yhdistetty sana BIO. Emme ehkä ole tulleet ajatelleeksikaan että myös Prinki saattaisi lanseerata oman BIO-tuotteensa, Prink BIO-laserkasetin, joka on saannut innoituksensa ympäristöystävällisestä ajattelusta. BIO-laserkasetilla on positiivisia viakutuksia sekä ympäristöön että terveyteemme.

Normaalin tulostinjauheen sijasta Prinkin BIO-laserkasetti sisältää 35% ns. “vaihtoehtoista jauhetta”, joka on kehitetty Yhdysvalloissa yli 10 vuoden tutkimuksen tulaksena. Se koostuu maissista ja uusiutuvista luonnon raaka-aineista, kuten puuvillan siemenistä, soijasta ja luonnosöljuystä.

Jos kierrätetyn laserkasetin valintaa voidaan pitää ekologisena tekona, niin Prinkin BIO-laserkasetin valintaa voidaan kutsua superekologiseksi teoksi...sillä jos ympäristö hyotyy, hyödyt myös sinäkin!

Kysy Prink-myymälän asiantuntijalta kaikista Prink BIO-laserkasettien ominaisuuksista ja ota ota selvää kuinka paljon voit säästää valitsemalla Prink-BIOlaserkasetin.