La specializzazione

Tulostintarvikeala voidaan luokitella niin sanotuksi erikoisalaksi ja Prink on tämän alan ylivoimainen johtaja Euroopassa yli 1000:lla myyntipisteellään. Prinkin perustajajäsenillä on yli 20 vuoden kokemus alalta, ennen kaikkea juuri muste- ja laserkasettien kierrätyksestä. Yksi voitetuista haasteista liittyy siihen, että Prink on vuosien kuluessa onnistunut siirtymään yksittäisten myymälöiden tekniikkaan, markkinointiin, tiedottamiseen ja kaupantekoon liittyvästä tietämyksestä kaikkia Prink-myymälöitä yhdistävään koulutusohjelmaan.
Prinkin lisäarvo näkyykin eritoten kouluutksen läpi käynneissä Prink-myyntpisteissä työskentelevissä myyjissä, jotka ovat joka päivä kasvotusten tekemisissä asiakkaiden kanssa.
Prink-myymälään saapuva asiakas ei etsi ainoastaan tuotteita ja palveluita vaan myös ammattitaitoa ja tietämystä, ja juuri tämä seikka erottaa Prinkin monista sen kilpailijoista.
Prinkin pääkonttorin tarjoaman tuen ja koulutuksen ansiosta kenestä tahansa voi muutamissa viikoissa kehkeytyä Prink-asiantuntija oppien perustiedot- ja taidot tuotteista ja itse tulostusalasta. Tämä henkilö voit olla sinä!

Täytä lomake ja saat lisätietoa Prink ketjusta

Nimi ja sukunimi *
Tietoa ei löydy.
E-mail osoite *
Syötä E-mail osoiteesi.
Puhelinnumero *
Syötä puhelinnumerosi ilman välilyöntejä tai väliviivoja.
Kaupunki, johon myymälä suunnitellaan avattavan *
Tietoa ei löydy.
Lisähuomioita:
Tietoa ei löydy.

Suorita kuvavarmennus.