H stampanti

stampanti utilizzo foto da prink

Kotitulostukseen löydät Prinkiltä laajan valikoiman mustesuihkutulostimia.
Mustesuihkutulostimet soveltuvat erinomaisesti esim. dokumenttien, matkalippujen vaikka ruokareseptien tulostamiseen sille ne ovat helppokäyttöisiä ja kustannustaso on matala. Prink-myymälän asiantuntija auttaa sinua valitsemaan tulostimen, joka vastaa parhaiten tulostustarpeistasi ja kertoo sinulle erilaisten tulostinmallien teknisistä ominaisuuksista ja mustekasettien hinnoista. Mikäli haluamasi tulostin ei ole välittömästi saatavilla myymälässämme, tilaamme sen sinulle mahdollisimman nopeasti.
Kannattaa myös harkita monitoimimustesuihkutulostimen hankintaa mikäli tarvitset sekä tulostinta, skanneria että kopiointikonetta.
Tällainen monitoimitulostin on siis saatavilla myös mustesuihkuteknologialla ja se sopii erinomaisesti juuri kotikäyttöön. Prink-asiantuntija auttaa sinua valitsemaan tulostimen, joka vastaa parhaiten tulostustarpeitasi.
Myös jotkut lasetulostimet, kuten esim. eräät Prinkin myymistä Pantum-tulostimista, kuluttavat hyvin vähän joten myös tällainen lasertulostin sopii hyvin kotikäyttöön. Prink-asiantuntija neuvoo sinua kohti parasta mahdollista vaihtoehtoa.