cartucce inkjet Prink per stampanti inkjet H

Sekä yksityis- että yritysasiakkaat tarvitsevat edelleen kipeästi muste- ja laserkasetteja. Joka toinen henkilö omistaa tulostimen ja keskimäärin 4 kertaa vuodessa he tarvitsevat tulostimiinsa uudet kasetit.
Tulostinmarkkinoilla on jo useamman vuoden ajan mennyt tasaisen hyvin. Huolimatta digitalisoitumisen hurjasta vauhdista, niin yksityis- kuin yritysasiakkaillakin on edelleen tarve tulostaa dokumentteja niin kotona kuin töissäkin. Tässä kontekstissa on mielenkiintoista huomioida että Prinkin tuloskehitys on tulostintarvikealan yleistä markkinakehitystä vilkkaampaa. Tämän arvioidaan johtuvan muun muassa Prinkin kilpailijoitaan paremmasta kokonaiskyvystä organisoida toimintaansa. Vaikka tulostintarvikeala saattaa päällepäin vaikuttaa varsin yksinkertaiselta sektorilta, se ei oikeasti pidä paikkansa. Tämän vuoksi ainoastaan Prinkin kaltainen suuryritys, joka kykenee ottamaan kaikki kyseisen alan olennaiset tekijät huomioon, pärjää markkinoilla.
Testaamalla tuotteensa ennen niiden markkinoille tuomista Prink varmistaa, että sen tuotteet säilyttävät aina korkean laatutason. Korkean laatutason ylläpitäminen on tärkeä tekijä kanta-asiakkaiden tyytyväisenä pitämisessä.

Täytä lomake ja saat lisätietoa Prink ketjusta

Nimi ja sukunimi *
Tietoa ei löydy.
E-mail osoite *
Syötä E-mail osoiteesi.
Puhelinnumero *
Syötä puhelinnumerosi ilman välilyöntejä tai väliviivoja.
Kaupunki, johon myymälä suunnitellaan avattavan *
Tietoa ei löydy.
Lisähuomioita:
Tietoa ei löydy.

Suorita kuvavarmennus.